توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
بررسی پاورپوینت مقاوم سازی سازه های بتنی با روش (FRP) x دارای 42 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت بررسی پاورپوینت مقاوم سازی سازه های بتنی با روش (FRP) x کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل مي باشد و در فايل اصلي بررسی پاورپوینت مقاوم سازی سازه های بتنی با روش (FRP) x،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن بررسی پاورپوینت مقاوم سازی سازه های بتنی با روش (FRP) x :
دانلودبررسی پاورپوینت مقاوم سازی سازه های بتنی با روش (FRP) x
بخشی از مطلب
تقویت برشی با استفاده از FRP
استفاده از FRP به صورت دورپیچ ”سه حالت دورپیچ کامل، U شکل و در دو طرف جان مطابق شکل 2“ و قرارگیری الیاف در امتداد عرضی مقطع یا عمود بر راستای ترک های محتمل برشی، بطور موثری سبب افزایش مقاومت برشی المان های بتنی می گردد. اضافه مقاومت برشی ایجاد شده بدین روش به پارامترهای مختلفی مانند: ابعاد المان، حالت دورپیچ، مقاومت بتن موجود و ... وابسته است. لذا همواره میزان این افزایش مقاومت بسته به ضوابط بهره برداری و متناسب با شرایط باربری عضو محدود است.
تقویت محوری یا ترکیب محوری خمشی با استفاده از FRPتقویت محوری فشاری خالص
می توان از سیستم های FRP، جهت ایجاد محصورشدگی از طریق ژاکت (دورپیچ کامل) FRP و به طبع آن افزایش مقاومت فشاری المان بتنی استفاده نمود. در این روش قرارگیری الیاف در امتداد عمود بر محور طولی عضو به صورت دورپیچ کامل، سبب ایجاد محصورشدگی انفعالی (Passive) در عضو می گردد. از این رو FRP تا زمان بارگذاری و رخداد تغییرشکل های عرضی در المان بتنی موجود منفعل بوده و تحت تنش قرار نگرفته و تاثیری در باربری عضو ندارد. بدین سبب اجرا و نصب استاندارد و اطمینان از چسبندگی کامل بین بتن و FRP در این روش مقاوم سازی بسیار حائزاهمیت می باشد.
منحنی تنش _ کرنش یک ستون بتن مسلح در حالت های محصور نشده و محصور شده در سطوح مختلف محصورشدگی را به تصویر کشیده است. این شکل بخوبی گویای تاثیر محصورشدگی در افزایش مقاومت فشاری عضو بتنی بوده و علاوه بر آن نشان دهنده تاثیر محسوس محصورشدگی بر افزایش کرنش نهایی بتن می باشد. این موضوع افزایش شکل پذیری المان بتنی محصور شده را به همراه خواهد داشت.
بررسی پاورپوینت مقاوم سازی سازه های بتنی با روش (FRP) x
فهرست مطالب
مقدمه
اف آر پی چیست؟
مقاوم سازی سازه های بتنی با روش FRP
تقویت خمشی با استفاده از FRP
تقویت برشی با استفاده از FRP
تقویت محوری یا ترکیب محوری خمشی با استفاده از FRP
منحنی تنش _ کرنش
تقویت ترکیب فشاری _ خمشی
تقویت محوری _ کششی خالص
کامپوزیت FRP و انواع آن
دلایل استـــفاده روز افـــــــزون از پــــــوشش FRP
مزایای استفاده از ورقه FRP
نصب و اجرای مصالح FRP
الیافهای FRP