توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
بررسی پاورپوینت ساخت ، بهرهبرداری و نگهداری سدهای لاستیكی x دارای 40 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت بررسی پاورپوینت ساخت ، بهرهبرداری و نگهداری سدهای لاستیكی x کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل مي باشد و در فايل اصلي بررسی پاورپوینت ساخت ، بهرهبرداری و نگهداری سدهای لاستیكی x،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن بررسی پاورپوینت ساخت ، بهرهبرداری و نگهداری سدهای لاستیكی x :
دانلودبررسی پاورپوینت ساخت ، بهرهبرداری و نگهداری سدهای لاستیكی x
بخشی از مطلب
پس از تكمیل مراحل طراحی دورههای زیر در سدهای لاستیكی مطرح خواهد بود:
1- مرحله ساخت سد لاستیكی كه معمولاً دوره آن سیار كوتاه و حداكثر یك سال است. دوره بهره برداری از سد لاستیكی كه عمر این دوره طولانی به حدود 40-30 سال میرسد.
2- نگاهداری كه همزمان با دوره بهره برداری شروع میشود و به عملیات تعمیر، تعویض و تغییر در پارهای از موارد ساختمانی، تجهیزات و نگهداری تیوب مربوط میشود كه به صورت مقطعی در دوران بهرهبرداری پیش می آید.
3- كلیه مراحل فوق از اهمیت فوق العاده برخوردارند و كوتاهی در هر مورد، كاهش ضرائب اطمینان، پایین آمدن كارآیی سد، بروز مشكلات در بهرهبرداری و نهایتاً كاهش عمر اقتصادی طرح و از بین رفتن هزینه اجرایی را در پی دارد.
1-5)زمان بندی عملیات ساخت
گر چه عملیات اجرایی مربوط به ساخت سدهای لاستیكی نسبتاً ساده و معمولی است، امّا تقدم و تأخر توالی كار و عملیات اجرایی در سدهای لاستیكی عبارتند از :
1- احداث جاده دسترسی
2- اجرای سیستم انحراف
3- حفاریها و خاكبرداریها در ساختگاه سد و اجرای بخش اول پی یا بالشتك سد لاستیكی،
4- لوله گذاریها و استقرار پیچ مهاریها،
5- تكمیل بتن ریزی بالشتك بتنی،
6- ساخت دیوارههای بالی شكل، كف بند بتنی و حوضچه آرامش،
7 - ساخت اطاق كنترل
8- استقرار بدنه لاستیكی بر روی بالشتك،
9- نصب ابزار دقیق و كنترل،
1-1-5- جاده دسترسی و سیستم انحراف
سدهای لاستیكی بر حسب موقعیت، ممكن است در دشت و یا در كوهستانها احداث گردند و از طرفی احتمال دارد در مكانهایی اجرا شوند كه قبلاً تأسیسات دیگری نیز وجود دارد، لذا در بسیاری از اوقات جاده دسترسی از مؤلفههای با اهمیت محسوب نمیشوند. برای مثال اگر از سد لاستیكی برای افزایش ارتفاع سد دركوهستان استفاده شود و یا در داخل دشتها و كنار مسیرهای اصلی در مسیر رودخانهای ساخته شود، احتیاجی به جاده دسترسی جدیدی نیست و در بعضی موارد شاید با یك راه دسترسی كوتاه و كم هزینه مشكل جاده تا ساختگاه حل شود. اما در مواقعی دیگر ممكن است جاده دسترسی از نقطه نظر ساخت، مسایل حقوقی، مالكیت و یا مشكلات فنی از جمله وجود باتلاقها، مردابها، اراضی سست و یا مسایل زیست محیطی اهمیت پیداكند. با توجه به ترافیك سبك به محل سد لاستیكی، معمولاً جادهای با عرض 5-4 متر و برحسب اعتبارات طرح از نوع شنی، آسفالت سرد و یا گرم ساخته میشود. در دوره ساخت نیز ترافیك مسیر كم و ماشین آلات نسبتاً سبك تردد میكنند. زیرا حجم مصالح و وزن قطعات مصرفی در مقیاس با سایر عملیات عمرانی كم خواهد بود. پس از احداث جاده دسترسی، عملیات ساختمانی در ساختگاه سد با احداث سیستم انحراف شروع میگردد تا محیط كارگاه ساختمانی در محل سد خشك گردد.
و......